Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LASB T16 joukkueelle voitto Women's open cupista Espoossa

Espoossa pelattiin lauantaina 25.9. Women’s open cup -turnaus, johon osallistui myös LASBin 16-vuotiaiden tyttöjen joukkue Lammilta.

Turnaukseen lähdettiin kymmenellä kenttäpelaajalla ja maalivahdilla. Tiesimme jo turnaukseen lähtiessämme, että päivästä tulee raskas, mutta matkaan lähdettiin avoimin mielin hakemaan kokemusta tulevaan kauteen.

Turnauksessa pelattiin viisi 2x15 peliä kahdella kentällisellä. Ensimmäisenä vastassa oli ÅIF. Pelissä LASB taisteli loppuun asti, mutta se ei kuitenkaan tällä kertaa riittänyt. Pelistä tuli tappio 1–2 alkujähmeyden takia.

Seuraavaan peliin lähdettiin taistelumielellä, kun vastassa oli hämeenlinnalainen Häme Stars. Ensimmäinen erä oli tasainen, ja toiseen erään lähdettiin 0–0 tilanteesta. Toinen erä kuitenkin päättyi LASBin tappioon, ja peli päättyi 0–3.

Seuraavina vastassa olivat Esport Oilers ja Tuomarilan urheilijat. Molemmista taisteltiin voitot vahvalla hyökkäyspelaamisella. Oilers kaatui luvuin 5–1 ja Tuomarila 4–2.

Kaksi voittoa riitti finaaliin, ja sinne lähdettiin taistelemaan kirkkaimmista mitaleista. LASB pääsi myös hakemaan revanssia, kun finaalissa oli jälleen vastassa Häme Stars. Ensimmäinen erä päättyi LASBin johtotilanteeseen, kun Iiris Pendolin teki maalin. Toinen erä oli tasaista taistelua, mutta Häme Stars sai tasoitettua toisen erän viimeisillä peliminuuteilla otettuaan maalivahdin pois. Voittajaa lähdettiin ratkaisemaan rankkareilla. LASB voitti kisan Riia Lahtisen hienojen rankkareiden seurauksena lukemin 1–2.

LASB T16 taisteli joukkueena ensimmäisessä turnauksessaan kultamitalit.

Kirjoittaja on LASBin T16-tyttöjen joukkueen päävalmentaja.