Lumiveistoskilpailu on täällä taas - koko perheen yhdessäoloon kannustava leikkimielinen kisa etsii Keski-Hämeen komeinta lumiveistosta, voittaja saa vuoden parhaan lautapelin

Viime vuonna järjestetty lumiveistokilpailumme keräsi niin suuren suosion, että lupasimme järjestää sen tänä vuonna uudelleen. Viime vuonna sydämet sulatti jäinen valas, mikä mahtaa olla tämän vuotisten taidonnäytteiden ykkönen?

Tässä kisassa tyyli on vapaa. Taistoon voi osallistua niin pienellä perinteisellä lumilyhdyllä kuin vaikka koko talon kokoisella abstraktilla taideteoksellakin, ja kaikella siltä väliltä. Tekniikkaa ei rajoiteta, lunta saa jäädyttää ja koristeitakin voi käyttää. Vaatimuksena on vain se, että taideteos on rakennettu lumesta helmikuun 2022 aikana Keski-Hämeen ilmestymisalueella, ja siitä on toimitettu Keski-Hämeelle julkaisukelpoinen valokuva äänestystä varten sekä tekijätiimin yhteystiedot viimeistään 1.3.2022.

Osallistua voi ihan yksin, koko perheen kanssa tai vaikkapa työporukan kesken. Pääasia on ulkoilu, hyvä tunnelma ja yhdessä tekemisen riemu.

Palkinto on edellisen vuoden tapaan koko perheen yhteiseen ajanviettoon kannustava. Tämän vuoden voittaja saa marraskuussa 2021 valittujen vuoden parhaiden perhepelien Pelaajien valinta -palkinnon voittaneen My City -lautapelin. Suomenkielisenä versiona tietenkin.

Voittaja ratkaistaan tälläkin kertaa lukijaäänestyksen avulla maaliskuussa.

Tervetuloa mukaan! Käy katsomassa viime vuoden osallistujia ja patsaanteko-ohjeita verkkosivuillamme. Hakusana Lumiveistoskilpailu tuo viime vuoden kilpailun katsottavaksesi. Silloin nousee esiin myös Suomen Ladun julkaisema ohje siitä, miten lumiukon voi tehdä pakkaslumestakin, niin ettei sää suotta olisi esteenä, kun inspiraatio ottaa vallan. Muistakaa kuitenkin ottaa taideteoksesta kilpailukuvat heti, kun se on valmistunut. Lumiveistokset sulavat yllättävän nopeasti.

Mukavia ulkoilu- ja taiteiluhetkiä koko perheelle!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut