Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pelastuslaitos | Alvettulantiellä lämpöastia suli kuumalle liedelle ja sai aikaan pienen tulipalon

Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan Alvettulantiellä Hauholla oli syttynyt pieni rakennuspalo, kun lämpöastia oli päätynyt kuumalle liedelle ja sulanut osittain. Sulamisesta oli huoneistoon muodostunut käryä.

Alkutoimenpiteenä sulanut astia oli siirretty altaaseen ja sen päälle oli laskettu vettä. Sen jälkeen kaikki olivat siirtyneet ulos raittiiseen ilmaan.

Pelastuslaitos tuuletti tilat ja ensihoito tarkisti käryä hengittäneiden voinnin. Altistuneita oli yhteensä kaksi henkilöä, mutta tarvetta sairaalaan kuljetuksille ei ollut.

Lisäys 12.1.2022 Paikka tarkentui Hämeenlinnan kaupungin tiedotteen myötä Alvettulan päiväkodiksi. Henkilökunta poisti astian liedeltä ja ohjasi pukeutumassa olleet lapset välittömästi ulos rakennuksesta.

Hätäkeskuksesta lähetettiin paikalle paloauto, ambulanssi ja poliisit, jotka totesivat välittömän vaaratilanteen olevan ohi. Päiväkodin toiminta jatkuu normaalisti.