Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona | Tilannekatsaus Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä 6.1.2022

Rokotusaikoja on nyt Hämeenlinnassa varattavissa kantakaupungin lisäksi myös pitäjien terveysasemille ja kauppakeskus Tuuloseen. Vapaita aikoja on tarjolla helmi–huhtikuulle.

Ajan varaamiseen suositellaan uutta nettipalvelua. Se ei vaadi vahvaa tunnistautumista, joten käyttö on sujuvaa ja helppoa myös toisen puolesta. Takaisinsoittopalvelu on pahoin ruuhkautunut, joten nettipalvelusta ajan saa myös nopeammin varattua.

Ruuhkautunutta takaisinsoittopalvelua puretaan Hämeenlinnassa lähettämällä rokotusajanvaraukseen 13.–19.12.2021 soittaneille ja takaisinsoittoa vielä odottaville viimeistään ensi viikon alussa tekstiviesti, jossa rokotusaikaa vielä odottava ohjataan uuteen nettiajanvaraukseen tai soittamaan uudelleen rokotusajanvarauksen numeroon 03 621 9893. Näin puhelujonosta saadaan poimittua asiakkaat, joilla rokotusajanvaraus on jo kunnossa sekä nopeuttamaan puhelimitse apua edelleen tarvitsevien palvelua.

Rokotusajanvarauksen numero 03 621 9893 on avoinna arkisin 8–15.

Ajantasainen tieto koronarokotuksista sekä ohjeet ajanvarauksesta löytyvät Kanta-Hämeen yhteiseltä koronarokotukset -sivulta.

Päijät-Hämeessä koronarokotteen voi varata verkosta vain vahvan tunnistautumisen kautta. Rokotusohjeet on koottu Päijät-Soten verkkosivuille.

Tilannekatsaus 6.1.2022

Suosittuja walk-in-rokotuksia, joihin voi mennä ilman ajanvarausta, järjestetään kauppakeskus Tuulosessa vielä kaksi kertaa tammikuussa ja kaksi kertaa helmikuussa.

la 15.1. klo 10-16

la 29.1. klo 10-16

la 12.2. klo 10-16

la 26.2. klo 10-16

Hollolassa walk-in-rokotus järjestetään tammikuussa joka arkipäivä kello 8–18 Sporttimaken entisissä tiloissa (Virastotie 1).

Walk-in-rokotuksiin kannattaa varata reilusti aikaa, koska niissä joutuu jonottamaan jopa tunteja.