Dynamo tappiolla joulutauolle

Kosken Dynamon syyskauden viimeinen peli pelattiin 15.12. Jyväskylässä, kun Dynamo matkasi O2-Jyväskylä Akatemian vieraaksi. Odotettavissa oli tiukka ottelu, päättyihän joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen vasta rangaistuslaukausten jälkeen Dynamon voittoon. Ottelu olikin ennakko-odotusten mukainen. Tällä kertaa pisteet jäivät kuitenkin Jyväskylään kotijoukkueelle lukemin 6–3.

Ottelun alku oli Dynamolle jälleen hankala, kun O2-Akatemia pääsi siirtymään jo 2–0 johtoon, kun peliä oli pelattu vasta 06.51. Dynamon 2–1-kavennusmaalin teki Joona Karjalainen, mutta sen O2-Akatemia kuittasi nopeasti mennen jo 3–1 johtoon. Dynamo kavensi pelin tilanteeksi 3–2 vielä ensimmäisen erän lopulla Jere Sulanderin ylivoimamaalilla.

Ensimmäisen erän jälkeen maalintekotahti rauhoittui, kun toisessa erässä vain O2-Akatemian Julius Hirvonen onnistui maalinteossa. Kolmanteen erään lähdettiin siis O2-Akatemian 4–2 johdossa.

Kolmannessa erässä Dynamo kavensi ottelun 4–3 Ville Toitturin osumalla, mutta lisäosumia Dynamon toimesta ei enää nähty useista maalipaikoista huolimatta. O2-Akatemia onnistui vielä erän lopulla kahdesti maalinteossa, kun Dynamo joutui avaamaan peliään hakiessaan tasoitusta vimmatusti. Pisteet jäivät lopulta O2-Akatemialle luvuin 6–3.

Ottelun päätyttyä joukkueen kapteeni Ville Toitturi summasi pettyneenä peliä:

– Kaksi erää oltiin huonoja, kolmanteen erään parannettiin ja oli paikat tasoittaa ottelu, mutta ei vain osunut tällä kertaa.

Kaksi erää oltiin huonoja, kolmanteen erään parannettiin ja oli paikat tasoittaa ottelu, mutta ei vain osunut tällä kertaa.

Ville Toitturi

Sarja jää nyt joulutauolle. Dynamo löytyy tasaisesta sarjasta sijalta 9, kun 11 ottelun saldona on 12 pistettä. Dynamo pelaa Suomisarjan C-lohkossa, jossa on 11 joukkuetta. Kauden päättyessä sijalla 11 oleva joukkue putoaa 2. divisioonaan kaudelle 2022–2023. Lohkojen sijoille 1.–2. sijoittuneet etenevät Divarikarsintoihin yhdessä Divarin runkosarjan sijoille 11.–12. sijoittuneiden joukkueiden kanssa.

Ottelut ovat olleet tasaisia, mutta otteluiden sisällä Dynamon pelissä on näkynyt epätasaista suorittamista. Monesti vastustajalle on annettu hieman etumatkaa, ennen kuin omasta pelistä on saatu kiinni. Sarjassa on pienet marginaalit, ja kevätkaudelle joukkueelle jää vielä tasaisuuden suhteen parannettavaa.

Suomisarjan ottelut jatkuvat Kosken Dynamon osalta kotiottelulla 9.1., kun Hatsina Mikkelistä tulee vieraaksi Koskihallille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut