Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Hämeen vaalikone on auki. Löydä oma ehdokkaasi.

Uusia palveluita Keski-Hämeen verkkosivuille: löydä avoimet työpaikat ja lähiseudun tapahtumat

Keski-Hämeen etusivulle on saatu uusia, hyödyllisiä palveluita. Etusivultamme löytyvät nyt Menoinfon ja Rekrytointi.comin palveluikkunat. Löydät niiden kautta nopeasti niin avoimet työpaikat kuin lähiseudun tapahtumatkin. Molemmat palvelut ovat veloituksetta kaikkien lukijoidemme käytettävissä. Tervetuloa tutustumaan!

Tällä hetkellä Menoinfo kattaa Hämeenlinnan seutukunnan, mutta meille kannattaa silti lähettää oman tapahtuman tiedot sähköpostilla tai täältä verkosta Juttuvinkki-lomakkeella. Tämän ja ensi viikon tapahtumat julkaistaan edelleen Keski-Hämeen tapahtumakalenterissa sekä lehdessä että verkkosivuillamme.

Avoimet työpaikat lähiseudulla esittelevässä Rekrytointi.com-palvelussa voit myös räätälöidä itsellesi omiin tarpeisiisi sopivan henkilökohtaisen hakuvahdin. Esimerkiksi Lammilla on juuri nyt avoinna lukion kemian ja fysiikan lehtorin vuorotteluvapaan sijaisen määräaikainen virkasuhde ajalle 9.2.–3.6.2022. Kaikkiin pitäjiin etsitään myös sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia eri pituisiin sijaisuuksiin ympärivuorokautiseen hoivaan sekä kotihoitoon. Myös työpaikan hakeminen onnistuu kätevästi palvelun sivuilta. Onnea työnhakuun!