Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona | Tilannekatsaus Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä 10.12.2021 - koronapassit otetaan käyttöön myös Lammin uimahallissa ja pitäjien kuntosaleilla

Hämeenlinnan Liikuntahallit ottaa koronapassin käyttöön lauantaina 11.12.2021 alkaen uimahalleissa sekä sisäliikuntatiloissa. Aluehallintoviraston määräys on voimassa 31.12.2021 saakka. Lammin uimahallissa koronapassi tarkistetaan kassalla myös kuntosalin käyttäjiltä uimahallin aukioloaikoina, muuna aikana kuntosalin asiakasmäärä rajoitetaan enintään 10 henkilöön kerrallaan

Muiden pitäjien kuntosaleilla ja luistelukenttien pukuhuoneiden asiakasmäärä rajoitetaan enintään 10 henkilöön kerrallaan

Kuntosalien kuukausikortteihin, uimahallin sarjakäynteihin tai liikuntaryhmien kausimaksuihin ei myönnetä jatkoaikaa tai hyvityksiä. – Lähtökohtaisesti kaikilla on ollut mahdollisuus hankkia koronapassi, sanotaan Liikuntahallien tiedotteessa.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri kertoo sivuillaan, että rokotetuilla todetaan kohtalaisen paljon niin sanottuja läpäisyinfektioita, joten vakavan covid-taudin riskiryhmiin kuuluvien rokotettujenkin henkilöiden kannattaa tällä hetkellä harkita tarkkaan, kannattaako osallistua tilaisuuteen, jossa suuri joukko ihmisiä kokoontuu sisätiloissa.

Tartunnanjäljitys ei nykyisillä tapausmäärillä kykene enää täysin pysymään tartuntojen perässä, joten altistumispaikkojen tiedotuksesta on Kanta-Hämeessä jo luovuttu.

Päivittäiset tilannekatsaukset

Kanta-Häme

Päijät-Häme

Eilisissä luvuissa Kanta-Hämeen sairaalahoidossa olleiden luvuksi kerrottiin yhdeksän, mutta luvusta puuttuivat maakunnan perusterveydenhuollon vuodeosastoilla olevat kaksi potilasta, joten oikea kokonaisluku olisi ollut 11. Päivittäisiä eroja ei voida raportoida, koska Kanta-Häme kertoo ne vain kerran viikossa.