Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona | Tilannekatsaus Kanta-Hämeessä ja Päijät-Hämeessä 8.12.2021

Hämeenlinnan ja Hollolan ilmaantuvuusluvut jatkavat kasvuaan.

Ikäihmisten palveluissa Hauholla, Lammilla ja Tuuloksessa koronan vuoksi käyttöön otetut karanteenit ja vierailukiellot ovat kaikki päättyneet. Jatkotartuntoja ei ole löydetty.

Koronatilanne on kuitenkin edelleen vaikea. Koulujen ja päiväkotien juhlat tulee sen vuoksi Hämeenlinnassa järjestää luokkakohtaisesti, välttäen ryhmien sekoittumista ja myös ilman huoltajien läsnäoloa. Lisäksi kasvomaskit otetaan käyttöön varhaiskasvatuksen henkilöstöllä sekä muilla päiväkodissa työskentelevillä keskiviikosta 8.12.2021 alkaen.

Ennen tilaisuuksiin osallistumista kannattaa tarkistaa mahdolliset koronarajoitukset sekä Hämeenlinnassa että Hollolassa – molemmissa ilmaantuvuusluku on jo yli 300.

Lisäsimme taulukoihimme erillisen vertailun myös Hämeenlinnan ja Hollolan paikalliselle ilmaantuvuusluvulle koko maakunnan luvun lisäksi. Päijät-Hämeen luvuissa ryhdytään käyttämään myös tapauslukuina THL:n virallisia lukuja vertailun helpottamiseksi. Ero sairaanhoitopiirin omaan ilmoitukseen on useita satoja.

Kanta-Hämeen tilanne

Päijät-Hämeen tilanne