Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona | Ikäihmisten hoivapalveluissa ovat koronatartunnat jälleen lisääntyneet, Palkkisillassa kolmas henkilöstöön kuuluvan tartunta ja Lammi–Tuulos-kotihoidossa yksi tartunta

Ikäihmisten hoivapalveluissa ilmenneet koronatartunnat ovat lisääntyneet.

Lammi–Tuulos-kotihoidossa on todettu yksi koronatartunta ja Palkkisillan henkilöstöllä on löydetty uusi tartunta. Se on Palkkisillassa jo kolmas.

Lammi–Tuulos–kotihoidossa on todettu koronatartunta, jonka vuoksi asiakkailla ja henkilöstöllä on ollut riski altistua tartunnalle. 14 henkilöä on asetettu karanteeniin. Karanteeniin asetettujen asiakkaiden läheisille on tiedotettu tilanteesta.

Palkkisillan henkilöstö on testattu 22.11. koronan varalta, ja testeissä yhdellä todettiin oireeton koronatartunta. Palkkisillan palvelutalossa on nyt yhteensä kolmella henkilöstöön kuuluvalla todettu koronatartunta. Yhteensä seitsemän henkilöä on asetettuna karanteeniin. Palkkisillan vierailukieltoa on jatkettu, viimeinen päivä on 2.12.2021.

Myös Lammin kuntouttava päivätoiminta on suljettu 1.12.2021 saakka. Päivätoiminnan asiakkaisiin ollaan yhteydessä.

Pellavakodin henkilöstö on testattu 22.11. koronan varalta. Uusia tartuntoja ei todettu. Pellavakodissa on kuitenkin todettu yhdellä henkilöstöön kuuluvalla koronatartunta, jonka vuoksi asukkailla ja henkilöstöllä on ollut riski altistua tartunnalle. Kaksi henkilöä on asetettu karanteeniin. Varotoimenpiteenä myös Pellavakodissa on vierailukielto, jonka viimeinen päivä on 1.12.2021.

27.11.2021 Otsikkoon lisätty sana hoivapalveluissa, koska koronatartunnat ovat pääosin olleet henkilökunnan edustajilla.