Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Korona | Lammin hoivapalveluissa lisää tartuntoja, Palkkisillan lisäksi myös Pellavakotiin vierailukielto, päivätoiminta suljetaan

Palkkisillan palvelutalossa todettiin viime viikolla henkilöstöön kuuluvalla koronatartunta ja kuusi ihmistä asetettiin karanteeniin. Nyt kaupungin verkkosivuilla kerrotaan, että yhteensä kahdella henkilöstöön kuuluvalla on koronatartunta, jonka vuoksi asukkailla ja henkilöstöllä on ollut riski altistua tartunnalle.

Kaupungin tiedotteen mukaan kenelläkään tällä hetkellä palvelutalossa asuvalla tai työskentelevällä ei ole todettua koronatartuntaa, mutta yhteensä seitsemän henkilöä on asetettuna karanteeniin.

Varotoimenpiteenä Palkkisillassa on vierailukielto, jonka viimeinen päivä on 1.12.2021 viime viikolla ilmoitetun 25.11. asemesta.

Pellavakodissa on myös todettu henkilöstöön kuuluvalla koronatartunta, jonka vuoksi asukkailla ja henkilöstöllä on ollut riski altistua tartunnalle. Kaksi henkilöä on asetettu karanteeniin. Kaupungin tiedotteen mukaan kenelläkään tällä hetkellä palvelutalossa asuvalla tai työskentelevällä ei ole todettua koronatartuntaa.

Varotoimenpiteenä Pellavakodissa on vierailukielto, jonka viimeinen päivä on myös 1.12.2021.

Lammin kuntouttava päivätoiminta on myös suljettu 1.12.2021 saakka.

Palkkisillan ja Pellavakodin asukkaiden läheisiä on tiedotettu tilanteesta. Päivätoiminnan asiakkaisiin ollaan kaupungin mukaan vielä yhteydessä.