Salibandy | Tor oli etevämpi Loviisassa, Kosken Dynamon seuraava kotiottelu pelataan jo torstaina Hämeenkoskella

Kosken Dynamo kärsi kauden kolmannen tappion perjantaina 12.11. Loviisan Torin vieraana. Tor on viihtynyt vuosikymmeniä pääsarjoissa, mutta nyt joukkue pelaa toista kauttaan Suomisarjassa. Pääsarjapelien tuoma kokemus näkyikin Torin otteissa, ja pisteet jäivät lopulta selkein 8–2 lukemin Loviisaan.

Muutaman pelaajan ollessa kipeänä, ja samanaikaisten muiden pelien johdosta, oli Dynamo jälleen liikkeellä kapealla materiaalilla. Tor hallitsi ottelun alkua pallollisella pelillään ja paineistamalla hyvin Dynamon pelinavausta. Kotijoukkue onnistui ensimmäisen erän puolivälissä maalinteossa kolmesti reilun minuutin sisään, ja kolmen maalin takaa-ajoasemassa Dynamon pelaaminen vaikeutui entisestään.

Torin onnistuttua vielä toisen erän alkuun kahdesti maalinteossa, alkoi peli vaikuttaa selvältä. Dynamo onnistui näiden osumien jälkeen vihdoin tekemään avausmaalinsa, mutta ei saanut tällä kertaa kuuluisaa kiriään aikaisesti, vaan Tor tylsytti pallonhallinnallaan Dynamon terän.

Kolmas erä oli ajan pelailua pois kellosta, ja ottelun päätyttyä loppulukemat taululla olivat synkät 8–2. Dynamon maalintekijöinä kunnostautuivat Toni Lahtinen ja Saku Cajan. Dynamon pelit jatkuvat jo torstaina 18.11. kello 19 Koskihallilla, kun vieraaksi saapuu Porvoosta PSS.

Muutaman pelaajan ollessa kipeänä, ja samanaikaisten muiden pelien johdosta, oli Dynamo jälleen liikkeellä kapealla materiaalilla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut