Hauholainen lähiruoka pääsi viimein pitoihin, ja Hauhon sahtimestaruuskin sinetöitiin

Hauho-Seuran talkoolaiset valmistivat ruuat ja kattoivat pitopöydän lähituottajien raaka-aineista. Pitovieraat nauttivat yhdessäolosta ja seurustelusta hyvän ruuan parissa. Jouni Lehtonen

Vihdoinkin! Järjestäjät huokasivat helpotuksesta viime lauantaina, kun Hauhotalon ovet avattiin ja yleisö alkoi asettua pöytiin istumaan. Hauholaiset ehtoopidot tapahtuma ideoitiin kaksi vuotta sitten ja pidot oli tarkoitus järjestää maaliskuussa 2020.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keski-Hämeen sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja