Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Levynjulkistus | Moskovitch Elite Tuuloksesta julkaisee tänään uuden levyn

Levy-yhtiönä on lammilaistaustainen Untula Records.

Tuuloslainen nelihenkinen suomenkielinen rock-yhtye Moscovitch Elite kertoo tiedotteessaan julkaisevansa tänään 12.11.2021 Untula Recordsin siipien alla uuden EP-levyn nimeltään Karaoketähti. Aikaisemmin yhtye on julkaissut omakustanteena vuonna 2018 Spotifyssa yhdeksän biisin levyn Amor. Tämän jälkeen ilmestyneet neljä singleä sekä nyt tuleva EP on julkaistu lammilaistaustaisen levy-yhtiön Untula recordsin suojissa.

– Luomme musiikillamme epäilyttäviä kuvaelmia tilanteista, joissa olemme olleet, joihin haluaisimme päästä tai joista isot tytöt ja pojat ovat meille kertoneet, yhtye kertoo tiedotteessaan.

– Musiikkimme on yhdistelmä hämäläisen suojärven bluesia, pohjoiskarjalaisen joen virtaavaa groovea sekä autotalliin unohtunutta kasettimankkaa, joka huutaa säröllä kaikkea mahdollista. Siinä elää optimistinen usko siihen, että asiat voisivat olla vieläkin huonommin kuin ne nyt ovat. Hengitämme täysin palkein rock ’n’ rollin syntiinlankeamisen ihanuutta, jossa maksetaan velat pois ja otetaan heti uusi vekseli!

Kokoonpanossa oli aluksi vuonna 2015 vain kaksi kitaristilauluntekijää, Tuomo Parkki ja Jussi Silpola. Kun omaa materiaalia alkoi syntyä julkaistavaksi asti, mukaan tuli Jussin rumpaliveli Riku Silpola. Toinen Lammilta kotoisin olevasta Piru Kangesta tuttu pelimanni Ville Pekkanen innostui miksaamaan ja tuottamaan bändin uudempaa tuotantoa ja liittyi virallisesti mukaan basistiksi syksyllä 2019.

Musiikkimme on yhdistelmä hämäläisen suojärven bluesia, pohjoiskarjalaisen joen virtaavaa groovea sekä autotalliin unohtunutta kasettimankkaa, joka huutaa säröllä kaikkea mahdollista.

Moscovitch Elite

Karaoketähti

Jokainen tahtoo olla tähti. Edes hetken. Niin myös hän.

Hän saapuu mahakumpu niittivyön päällä huilaten kapakkaan, kohentaa aurinkolasejaan ja laittaa jukeboksista soimaan saman biisin kuin aina baariin saapuessaan. Hän istuu tuoppinsa kanssa odottamaan kello kuutta. Silloin alkaa karaoke.

Kun hänen vuoronsa koittaa, kädet hikoavat. Hittibiisin kertsi lyö tajuntaan ja jengi sjungaa täysillä mukana. Karaoketähti syttyy loistamaan sammuakseen muutaman tunnin päästä lähiökaksioonsa. Hän ei muista silloin isänsä tuskaa kivisen pellon kyntämisestä, äitinsä permanenttia tai nuoruuden rakastettua naapurin rouvaa, joka halusi vain leikkiä. Hän on ollut hetken tähti. Karaoketähti.

Moscovitch Elite

Tumppi: laulu, kitara

Jussi: laulu, kitara

Ville: basso, laulu, tuotanto

Riku: rummut

Fiittaajat (Hauska matka)

Jani Liljeström: piano

Timo Lukkari: saksofoni

Spotifyn artistiesittely: Moscovitch Elite