Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Hämeen vaalikone on auki. Löydä oma ehdokkaasi.

”Tehtiin se työ!” - Dynamo taisteli voiton Imatralta

Kosken Dynamo matkasi lauantaina 30. päivä Troopersin vieraaksi Imatralle. Jännittävien vaiheiden jälkeen Dynamo onnistui taistelemaan itselleen 3–5 vierasvoiton, vaikka se lähti otteluun kapealla kokoonpanolla, kun Imatralle matkasi vain 13 pelaajaa. Ottelusuunnitelma oli alusta alkaen selkeä: joukkueen tavoitteena oli puolustaa tiiviisti ja pitää ottelu vähämaalisena, jolloin voittomahdollisuudet pysyisivät hyvinä ottelun loppuun asti.

Ottelu alkoi tasaisesti kummankin joukkueen pallonhallintajaksoilla ja ottelun tempo oli verkkainen. Dynamo aloitti maalinteon ajassa 5.42, kun Saku Cajan onnistui maalinedustalta. Troopers sai vähitellen pelistä vahvemmin kiinni, ja Dynamo koki vaikeita hetkiä, kun Troopersin Jesse Lind ja Leevi Markkanen onnistuivat erän lopulla viemään kotijoukkueen 2-1 johtoon.

Toisen erän puolivälissä Dynamon ottelu synkkeni entisestään, kun Nuutti Hakala sai 5+20 minuuttia vaarallisesta pelistä. Dynamo kuitenkin pelasi erinomaista alivoimaa ja selvitti myös hetkellisen viisi vastaan kolme alivoiman ilman takaiskuja. Jäähyjen jälkeen Dynamo sai keskialueen pallonriiston, ja Ville Toitturi pääsi kaventamaan pelin lukemiin 3–2. Hetkeä myöhemmin puolestaan Dynamolle tarjottiin voiton avaimia Troopersin jäähyillessä, kun Dynamo sai peräti seitsemän minuuttia ylivoimaa, mutta joukkue ei onnistunut maalinteossa.

Dynamo onnistui tasoittamaan pelin kolmannen erän alkupuolella ajassa 44.37 Ville Toitturin illan toisella maalilla. Tasatilanteessa jatkettiin aivan kolmannen erän lopulle, joka oli dramaattinen. Jussi Toitturi otti ajassa 57.47 jäähyn, jonka Dynamo kesti, ja juuri jäähyn päätyttyä pallo saatiin pelattua kaukaloon palanneelle Toitturille, joka löysi toiselta laidalta Tomi Rajalan, jolla oli helppo työ viimeistellä Dynamon 3–4 voittomaali, pelikellon näyttäessä aikaa 59.52. Jussi Toitturi onnistui vielä viimeistelemään tyhjään maaliin loppulukemat 3–5.

Dynamon kapteeni Ville Toitturi oli ottelun jälkeen yhtä hymyä, todeten joukkueelleen: ”Tehtiin se työ!” Pelit jatkuvat sunnuntaina 7.11. kello 14 Koskihallilla, kun vastaan saapuu yksi sarjan suosikeista: VehVe Kuopiosta.