Lukijoilta | Vastaus Aapo Tomannin puheeseen luokkatovereille

Hei Aapo, hieno puhe.

Kiva kuulla, että olet löytänyt hyvän harrastuksen ja aktivoitunut vaikuttamaan mieluisen ja tärkeän asian puolesta.

Viime vuonna ikäisesi 6.luokkalaiset innostuivat myös aiheesta ja suunnittelivat Konnarin koulun ympäristöön radan. Tuolloin vanhempainyhdistys tarttuikin tuohon oppilaiden ideaan ja ratahanketta on työstetty siitä alkaen, oppilaiden alkuperäistä ratasuunnitelmaa pohjana pitäen.

Olet oikeassa siinä, että Frisbeegolf on kaikille sopiva harrastus ja siinä pääsee harrastajana ja ihan kotiympyröissä edullisesti alkuun!

Suunniteltaessa rataa suurempaan käyttöön kaupungin ja osin yksityishenkilöidenkin omistamalle maalle on kuitenkin muutamia aikaa ja vähän rahaakin vaativia käänteitä matkassa. Heittolinjojen tarkistaminen muiden alueen käyttäjien turvallisuus huomioiden, pihakäyttöä vankempien korirakenteiden ja maansiirtotöiden ja opasteiden kilpailuttaminen, tulevasta turvallisuudesta ja siisteydestä huolehtivan tahon selvittäminen, sekä tietenkin se varainhankinta tällaisen isomman projektin toteuttamiseksi.

Konnarin alueen frisbeegolfrata hankkeena ei kuitenkaan ole unohtunut ja sen eteen tehdään jatkuvasti töitä. Mukava kuulla, että tilausta tällaiselle edelleen on. Toivotaan, että sinä kavereinesi muiden harrastajien tavoin pääsette mahdollisimman pian uudellekin radalle heittelemään!

Terveisin; Konnarin Vanhemmat ry:n väki

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut