Päivän sana Jeesus ja opetuslapset

– Herra, kenen tykö me menisimme? Sinulla on iankaikkisen elämän sanat.

(Johannes 6:68)

Näin Pietari vastasi Jeesukselle Hänen kysyttyään opetuslapsilta: Tahdotteko tekin mennä pois? Monet olivat lähteneet Jeesuksen luota, kun olivat loukkaantuneet Hänen opetukseensa.

Mutta Pietari tunsi jo Mestarinsa. Hän ei säikähtynyt Jeesuksen opetuksesta, ja hän jatkoi puhettaan Jeesukselle: – ja me uskomme ja ymmärrämme, että sinä olet Jumalan Pyhä.

Johannes 6:69

Pietari ja ne toiset opetuslapset olivat olleet Jeesuksen seurassa kiinteästi jo pidemmän aikaa.

Olivat kuunnelleet Hänen opetustaan, olivat Hänen lähellään saaneet kokea Hänen armoaan ja hyvyyttään. Olivat nähneet Hänen sääliään ja rakkauttaan ihmisiä kohtaan, jotka Häneltä apua odottivat. Kaikki tämä vakuutti Pietarin Jeesuksen Jumaluudesta.

– Ja me uskomme ja ymmärrämme, että sinä olet Jumalan Pyhä.

Jeesuksen seurassa Häneen tutustuu, ja kun tutustuu, ei enää tahdo lähteä Hänen luotaan.

Kukapa tahtoisi luopua kalleimmasta aarteestaan.

– Sinulla on iankaikkisen elämän sanat.

Tänäkin päivänä Raamatusta saamme lukea:

– Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Poika ylennettämän, että jokaisella, joka Häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään joka Häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Johannes 3: 14-16

– Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen nimeensä.

Johannes 1:12

Kirjoittaja on Lammin helluntaiseurakunnan jäsen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut