Lehdesmäen silta kiinni jälleen huomenna

Kesäkuussa ensimmäisen kerran liikenteeltä suljettu Lehdesmäen silta korjataan vaiheittain, ja sillan jännitystöiden takia liikenne sillan kohdalla katkaistaan urakan aikana yhteensä kolme kertaa. Toinen sulku oli heinäkuussa ja kolmas käynnistyy urakoitsijan mukaan huomenna perjantaina heti aamusta, urakoitsijan arvion mukaan kello seitsemän aikoihin. Silta avataan käytölle jälleen maanantaina 16.8., mutta avaamisen tarkkaa aikaa ei urakoitsija Timo Aaltonen Oteran Oy:ltä osannut vielä varmistaa.

– Riippuu siitä, miten työt etenevät, mutta kyllä se iltaan menee.

Korjaustyöt ovat Aaltosen mukaan edenneet normaalisti, ja aikataulussa ollaan siten pysytty, että tämän viikonlopun sulku on jäämässä suunnitellusti viimeiseksi.

– Jonkin verran aina vanhoilla työmailla tulee yllätyksiä, kun todellisuus ei aina täysin vastaa paperille piirrettyä, ja Lehdesmäessäkin jouduimme purkamaan vanhaa betonia pois suunniteltua vähän enemmän, kun sillan päätyä jännitettäessä huomattiin sillan olevan oletettua huonommassa kunnossa.

Liikennekatkon aikana liikenne ohjataan kiertotiereitille yllä olevan karttakuvan mukaisesti Sappeentien (Mt3223), Mustilantien ja Luopiostentien (Mt3222) kautta. Kiertotien pituus on noin 20 kilometriä. Kiertotiejärjestelyt tullaan ely-keskuksen mukaan merkitsemään myös maastoon, ja ne ovat samat kuin aikaisempien katkojen aikana.

Karttalinkki siltapaikalle: Lehdesmäen silta

Jonkin verran aina vanhoilla työmailla tulee yllätyksiä, kun todellisuus ei aina täysin vastaa paperille piirrettyä.

Timo Aaltonen

Lue myös aikaisemmat jutut:

Lehdesmäen silta suljetaan taas

Lehdesmäen silta jännitetään uudelleen

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut