LaVe: Huima jalkapallokesä takana

Lammin Vedon kesäiseen futiskouluun osallistui tänä vuonna noin 40 tyttöä ja poikaa. Kati Koskinen

Kati Koskinen

Lammin Vedon kesäfutiskoulussa pelattiin tänäkin vuonna mahtavia pelejä. Kesäkuun alussa käynnistynyt 5-7-vuotiaiden lasten futiskoulu kokoontui koko kesän joka sunnuntai Turvan kentällä Lammilla. Ohjaajina toimivat seuran yläkoulu- ja lukioikäiset nuoret.

Myös seuran valmentajat olivat viikoittain mukana vuorollaan seuraamassa pelaamista.

Futiskoulun vetäjinä toimivat LaVen omat nuoret pelaajat. Kati Koskinen

Kesän aikana jalkapallon saloihin ja kavereihin ehti tutustua noin 40 tyttöä ja poikaa Lammilta, Tuuloksesta, Hämeenlinnasta, Riihimäeltä, Hämeenkoskelta, Helsingistä ja Padasjoelta.

Pääpaino futiskoulussa on pallon kanssa liikkumisessa, ryhmässä toimimisessa ja hauskanpidossa. Nuoret vetäjät suunnittelivat ja vetivät jokaisen harjoituskerran itsenäisesti, todella hienolla tiimityöllä toteuttaen yhteisiä suunnitelmia lasten kanssa. Oli mukava nähdä, kuinka seuran nuoret osaavat toimia lasten kanssa ja innostaa heitä pelaamiseen. Iso kiitos tänä vuonna mukana olleille: Elsa Keskinen, Milla Koskinen, Matilda Korju, Ilmo Miettunen, Vilma Koskinen, Iita Kettunen, Jonna Tauru, Henni Iloranta, Mona Santalahti ja Alpo Miettunen! Sääkin suosi meitä, kesän aikana ei tarvinnut kertaakaan futiskoulua perua sateen takia, vaan aina auringonmollukka oli paikalla!

Päätöstapahtuman kruunasivat todistusten ja mitalien lisäksi myös kioskiemäntä Kirsi Mäkisen kahvit, mehut ja munkit. Kati Koskinen

Viimeisenä sunnuntaina 8.8.2021 alkuhippojen, lajiharjoittelun ja loppupelin jälkeen kaikille osallistujille jaettiin todistukset ja mitalit sekä päätöstapahtuman kunniaksi kioskiemäntämme Kirsi Mäkisen keittämät kahvit sekä munkit mehulla. Todistuksia oli jakamassa PT10 valmentaja Janne Santalahti ja kuvaukset hoituivat näppärästi PT8 valmentaja Henri Hilanderin toimesta.

Pääpaino futiskoulussa on pallon kanssa liikkumisessa, ryhmässä toimimisessa ja hauskanpidossa. Kati Koskinen

Jatkoryhmä 5–7-vuotiaille lapsille on suunnitteilla, joko loppukesäksi ulkokentälle tai vielä sisällä futsalin parissa jatkaen. Ryhmä toteutuu, kun riittävä määrä (3–4) aikuisia lähtee vetäjiksi. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä 15.8. mennessä puheenjohtaja Kati Koskiseen.

LaVen puheenjohtaja

Kommentoi