Lehdesmäen silta suljetaan taas

Liikenne katkaistaan Lehdesmäen sillan kohdalla 23.–26.7.2021 ja 13.–16.8.2021.

Kesäkuussa ensimmäisen kerran liikenteeltä suljettu Lehdesmäen silta korjataan vaiheittain, ja sillan jännitystöiden takia liikenne sillan kohdalla katkaistaan urakan aikana yhteensä kolme kertaa.

Hauhon Sappeentiellä eli maantiellä 3223 sijaitsevan Lehdesmäen sillan kantavuus ei ely-keskuksen tiedotteen mukaan enää vastaa nykyisiä kantavuusvaatimuksia, jonka vuoksi sillan korjaus- ja vahventamistyöt on aloitettu huhtikuussa 2021. Liikenne joudutaan katkaisemaan töiden aikana kolmesti. Ensimmäinen liikennekatko oli 10.–15.6.2021. Seuraavat liikennekatkot ovat 23.7–26.7.2021. ja 13.8.–16.8.2021.

Liikennekatkon aikana liikenne ohjataan kiertotiereitille yllä olevan karttakuvan mukaisesti. Kiertotiejärjestelyt tullaan ely-keskuksen mukaan merkitsemään myös maastoon, ja ne ovat samat kuin ensimmäisen katkon aikana.

Ely-keskus pahoittelee tien käyttäjille aiheutuvaa haittaa, mutta muistuttaa, että tienkäyttäjien kannalta sillan korjaus ja vahventaminen ovat välttämättömiä muun muassa elinkeinon harjoittamisen kannalta.

Karttalinkki siltapaikalle: Lehdesmäen silta

Kiertotiejärjestelyt tullaan merkitsemään myös maastoon, ja ne ovat samat kuin ensimmäisen katkon aikana.

Kaakkois-Suomen ely-keskus

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut