Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kivat kesäpihat

Ilmianna itsesi tai naapurisi, lähetä kuva kauniista pihasta, puutarhan piristyksestä tai ohikulkijan ihastuttajasta!

Lukijan pyynnöstä lähdemme metsästämään kauniita kesäpihoja. Pihat ja puutarhat tuovat piristystä ja iloa elämään silloinkin, kun niitä saa katsella toisten kätten työ tuloksena. Toki oma onnistuminen tuottaa iloa itsellekin.

Korona on pitänyt meitä kodeissa ja omilla pihoillamme ehkä enemmän kuin koskaan ennen. Näkyykö se sinun pihallasi, tai huomaatko sen lähiympäristöstäsi? Onko maisemassa ilon aiheita aiempaa enemmän? Oletko keksinyt jotain todella hauskaa oman pihasi kaunistajaksi?

Kerro se meille kuvalla! Jaetaan onnistumisen ilo ja näytetään kivoja kesäpihoja Keski-Hämeessä!

Mikä tahansa kuvakulma käy, pienikin yksityiskohta voi olla iso ilon aihe. Nyt ei valita voittajaa, vaan iloitaan kaikista onnistumisista. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan Ari-Pekka Huhdan tänä keväänä ilmestynyt Opas perinnemaisemiin (Vastapaino). Kirja esittelee kaikki perinteiset suomalaiset luontotyypit ja niiden tyypilliset kasvilajit.

Osallistu kilpailuun lähettämällä itse ottamasi kuva sähköpostilla osoitteeseen toimitus@keski-hame.fi 30.6.2021 mennessä. Kirjoita viestiin omat yhteystietosi ja lyhyt selostus kuvauksen kohteesta. Halutessasi voit myös lähettää kuvan postitse toimituksen osoitteeseen Keski-Häme, Kuvakisa, Mommilantie 3, 16900 Lammi. Emme palauta kuvia. Julkaisemme kuvia kivoista kesäpihoista Loma-lehdessämme 8.7.2021. Muista pyytää lupa kuvan ottamiseen, jos et kuvaa omaa pihaasi!