Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Hämeen koululaisnumero on julkaistu - lue täältä digilehti veloituksetta!

Huovila saa uudet valot ja korjatut kadut

Huovilan alueen katuvalaistusta ja katurakenteita korjataan tämän ja ensi vuoden aikana.

Lammin Huovilan alueella uusitaan ja peruskorjataan katuja ja katuvalaistusta vuosina 2021 ja 2022. Kaivutyöt alkavat jo ensi maanantaina 14.6. kello 7.30.

Valaistuksen peruskorjaus toteutetaan vuoden 2021 aikana, katurakenteiden kunnostaminen vuoden 2022 aikana. Kaupungin tiedotteessa kerrrotaan, että katurakenteiden kunnostamisesta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin, kun suunnittelu on edennyt. Katurakenteiden kunnostamisen laajuus ei ole vielä tiedossa, se riippuu muun muassa hankkeeseen myönnettävästä määrärahasta.

Kesän ja syksyn 2021 aikana katuvalaistusta uusitaan seuraavilla katuosuuksilla:

Huovilantie,

Heinätie,

Piennartie,

Apilatie,

Virnatie,

Tuulensuuntie,

Nurmitie,

Satotie ja

Kylvötie

Työn aikana vanhat valaisinpylväät puretaan valaisimineen pois, jonka jälkeen tilalle asennetaan uudet valaisinpylväät, jalustat, ja valaisimet. Myös valojen kaapelit uusitaan. Vanhat valaisimet korvataan energiatehokkailla led-valaisimilla.

Työstä johtuen alueella joudutaan suorittamaan kaivutöitä, joista saattaa aiheutua hetkellistä haittaa liikenteelle ja alueen asukkaille. Työ viimeistellään nurmettamalla työalueet asennustöiden valmistuttua. Työt toteuttava urakoitsija, Eltel Networks Oy pahoittelee työstä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kaivutyöt suoritetaan 14.06.–30.09.2021 välisenä aikana.

Työaika on arkipäivinä maanantaista perjantaihin 7.30–17.