Henri Weck (kok.): ”Wekki, jota ei paikata tarvi”

Pitäjien ehdokasesittelyssä kesäasukas Henri Weck (kok.)

Ilmestymisalueemme pitäjien syvimpään olemukseen liittyy se, että kaikki ovat myös merkittäviä mökkipitäjiä. Kesäasukkaat rakentavat ja vahvistavat kylien ja raittien elämää, ominaispiirteitä ja taloutta. On selvää, että halusimme antaa pitäjien kesäasukkaille mahdollisuuden esitellä itsensä myös kuntavaalien ehdokkaana.

Hauholta kutsuun tarttui myös vaikuttamisesta kiinnostunut järjestösihteeri Henri Weck, jolla on vahvat siteet ja oma talokin Hauholla, vaikka kotipaikka onkin kantakaupungissa. Weck kertoo viettävänsä Hauholla paljon aikaa ympäri vuoden.

–  Morjes, olen nuori vaikuttajanalku ja lujatahtoinen tekijä, jolla näkemystä riittää. Vaikuttaminen on kulkenut elämässäni mukana jo hyvän tovin ja nyt on aika ottaa uusi askel sen parissa. Mulle pitäjät ovat merkittävä ratkaisunavain, kun kaupunkimme vetovoimaisuudesta puhutaan, sillä sieltä meiltä löytyy valtavasti potentiaalia. Vakinainen hauholainen en ole, mutta vahvat juuret on tehneet minusta vahvan pitäjäinmiehen kylläkin.

Liikaa ei ole mainostettu kaupunkia keskellä kaikkea, jolla on tarjota lyhyellä säteellä hienoja pitäjiä. Pöytään tuon näkemystä ja tavoitteita, mutta en yhtäkään lupausta.”

Vaikuttaminen on kulkenut elämässäni mukana jo hyvän tovin ja nyt on aika ottaa uusi askel sen parissa.

Henri Weck (kok.)

Kuntavaalit 2021

Ehdokasesittely

Nimi: Henri Weck

Asuinpaikka: Hämeenlinna

Ammatti: järjestösihteeri

Koulutus: ylioppilas

Kuntapolitiikassa: Toistaiseksi kokematon.

Puolue: Kokoomus

Vaalislogan: Wekki, jota ei paikata tarvi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut