Ville Honkasaari (kok.): ”Ilman puoluepoliittisia ennakkoasenteita”

Pitäjien ehdokasesittelyssä Ville Honkasaari (kok.)

Kokoomuksen listalta Hauholta asettuu ehdolle myös maanviljelijä Ville Honkasaari, joka on hakenut tuntumaa valtuustotyöhön jo tälläkin kaudella noustuaan varasijalta valtuutetuksi kesken kauden:

–  Olen 57-vuotias Ilmoilan kylässä kotitilaani viljelevä maanviljelijä, yrittäjä. Koen tärkeäksi lähiseudun yhdistystoiminnan, missä olen saanut olla harrastamassa porukalla. Metsästysseuratoiminta ja kylän yhteiset maa- ja vesialueiden hoito ovat minulle tärkeitä. Seurakunnalliset luottamustoimet ovat olleet mieluisia jo parin vuosikymmenen ajalta.

Hyväksyn kärkevätkin mielipiteet, mitkä päätöksenteossa pyöristellään, yletöntä oman edun tavoittelua en hyväksy.

Hämeenlinnan kaikille kulmakunnille täytyy mahdollistaa tulevaisuus ymmärtäen pitäjien hienoja resursseja ja toisaalta keskikaupungin merkitys yhteisenä keskuksenamme. Koulu- ja terveyspalvelusaatavuus sekä pelastustoimi pitäjissä on taattava jatkossakin. Asukkaiden pitää tuntea turvallisuutta kaikkialla Hämeenlinnassa. Pitäjien houkuttelevuuteen on satsattava poistamalla esteet loma-asuntojen muutolta vakinaisiksi ja hyväksymällä laadukas, yksilöllinen rantarakentaminen.

Mielestäni vain yhteistyöllä, jopa yli puoluerajojen, Hämeenlinna pitäjineen kehittyy.

Hyväksyn kärkevätkin mielipiteet, yletöntä oman edun tavoittelua en hyväksy.

Ville Honkasaari (kok.)

Kuntavaalit 2021

Ehdokasesittely

Nimi: Ville Honkasaari

Asuinpaikka: Ilmoila, Hauho

Ammatti: Maanviljelijä, yrittäjä

Koulutus: Ylioppilas, Agrologi

Kuntapolitiikassa: 2017 1. varavaltuutettu, sittemmin nousu valtuutetuksi, sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen, maakuntavaltuuston jäsen

Puolue: Kokoomus

Vaalislogan: Ilman puoluepoliittisia ennakkoasenteita alueellisesti tasa-arvoisia, taloudellisesti realistisia ratkaisuja Hämeenlinnaan.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut