Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Veli-Pekka Pöystilä (ps.): ”Peruspalvelut kunniaan koko kaupungissa”

Pitäjien ehdokasesittelyssä Veli-Pekka Pöystilä (ps.)

Porraskoskelta lähtöisin oleva opettaja Veli-Pekka Pöystilä (ps.) kertoo haluavansa tehdä maaseudun kannalta järkevää, mutta samalla koko kaupunkia hyödyttävää politiikkaa.

–  Olen Lammilla syntynyt, 55-vuotias opettaja. Liikun luonnossa valokuvaten, metsääni hoitaen sekä sen antia keräten. Työkokemukseni ja opiskelujeni kautta olen oppinut tekemään päätöksiä järjen ja saatavilla olevan tiedon, en aatteen ja mielikuvien perusteella, siksi puolueeni on perussuomalaiset.

Hämeenlinnan kaupungin taloutta tulee tasapainottaa, jotta se pystyy hoitamaan peruspalvelut ja näin ollen ylläpitämään kaupungin pitäjien maaseudun elinvoimaisuutta. Lammin pitäjän elinvoimaisuuden ja yhteisöllisyyden kannalta pitää Lammin Lukion ja Evon metsäopiston tulevaisuus turvata.

Kaupunkia tulee kehittää johdonmukaisesti; tehtyjen päätösten pitää olla hyvin perusteltuja ja pitkällä aikavälillä kestäviä. Kaupungissa hyvin toimivia ja laajasti asukkaita palvelevia toimintoja ei pidä uudistaa pelkän uudistamisen vuoksi etenkään, jos se ei paranna palveluita, vaan huomattavasti supistaa niitä.

Esimerkiksi Evon retkeilyalue palvelee nykyisellään saumattomasti laajaa käyttäjäkuntaa toisin kuin sille kaavailtu tiedekansallispuisto palvelisi.

Lammin pitäjän elinvoimaisuuden ja yhteisöllisyyden kannalta pitää Lammin Lukion ja Evon metsäopiston tulevaisuus turvata.