Pekka Verho (vihr.): ”Kehitetään kestävästi koko kaupunkia”

Pitäjien ehdokasesittelyssä Pekka Verho (vihr.)

Kylien ja koulujen puolesta aktiivisesti toimiva Pekka Verho (vihr.) harrastaa myös teatteria, musiikkia ja musiikkiteatteria. Ilmoilanselän rantamaisemat ovat hänelle tuttuja lenkkeilymaastoja. Pekka Verho

Keski-Häme

Alvettulan koulun vanhempainyhdistyksen aktiivinen puheenjohtaja Pekka Verho (vihr.) on nyt kolmatta kertaa ehdolla kuntavaaleissa. Kyliä, kouluja ja kulttuuria arvostavan ja harrastavan professorin taustalla on myös lautakuntatyötä kaupunkirakennelautakunnasta ja sen joukkoliikennejaostosta.

 –  Olen 55-vuotias perheenisä Hauholta. Olen aktiivinen yhdistystoimija ja harrastan kuntoilua, teatteria, musiikkia ja musiikkiteatteria. Minulle tärkeitä asioita ovat koulut, kylät ja kulttuuri.

Haluaisin edistää koko kaupungin kehittämistä ja viedä asioiden valmistelua yhteisöllisempään ja pitäjämyönteisempään suuntaan. Hämeenlinnan pitäjät tulisi nähdä mahdollisuutena ja niitä tulisi kehittää kunkin omaleimaisista lähtökohdista yhteistyössä paikallisten kanssa. Keskustavisio kaipaisi oheensa maaseutuvision.

Haluaisin viedä asioiden valmistelua yhteisöllisempään ja pitäjämyönteisempään suuntaan.

Pekka Verho (vihr.)

Kuntavaalit 2021

Ehdokasesittely

Nimi: Pekka Verho

Asuinpaikka: Hauho

Ammatti: Professori

Koulutus: Tekniikan tohtori

Kuntapolitiikassa: Ehdokkaana 2012 ja 2017. Kaupunkirakennelautakunnan varajäsen ja joukkoliikennejaoston jäsen.

Puolue: Vihreät

Vaalislogani: Kehitetään kestävästi koko kaupunkia.

Kommentoi