Kari Aaltonen (kok.) ”Varo halpoja kopioita”

Hauholainen Kari Aaltonen pyrkii valtuustoon kokoomuksen riveistä :

— Olen 51-vuotias paljasjalkainen hämeenlinnalainen jo vuodesta 1969 ja asun Hauhon pitäjässä. Olen varavaltuutettu, yrittäjä, yhdistysaktiivi, kolmen aikuisen lapsen isä ja kolmen lapsenlapsen vaari. Harrastan muun muassa moottoripyöräilyä, liikuntaa monessa muodossa, nyt hiihto on se ykkösjuttu näin mahtavilla keleillä sekä maalaamista.

Toimin mm. Ehyt ry.n valtuustossa ja Raittiuden ystävät ry:n liittovaltuustossa. Olen SILTA-yhteistyöryhmän varapuheenjohtaja ja Raittiusyhdistys Sarastus ry:n puheenjohtaja. Olen mukana myös Järjestöjen sote-ryhmän sosiaalihuollon kehittämisen työryhmässä.

Olen syntynyt, käynyt päiväkodin ja kouluni sekä harrastanut Hämeenlinnassa. Hämeenlinna on vahvasti osa identiteettiäni. Mies voi lähteä Hämeenlinnasta, mutta Hämeenlinna ei miehestä.

Tiedän pystyväni hyödyntämään laajaa kokemusta ja tietotaitoa kaupunginvaltuustossa. Haluan myös tuoda nuorten, vanhusten ja toimintarajoitteisten ihmisten näkökulmia mukaan päätöksentekoon.

Haluan olla se aito ääni joka puhuu pitäjien asukkaiden puolesta ja on pitämässä huolta siitä, että pitäjien palvelut, terveydenhuolto ja kyläkoulut säilyvät ja pitäjät pysyvät näin elinvoimaisina.

Kuntavaalit Ehdokasesittely

Nimi: Kari Aaltonen

Asuinpaikka: Hauho

Ammatti: Yrittäjä, rakennusalalla

Koulutus: Kone/metalliala, yrittäjäkoulutus

Kuntapolitiikassa: 2017 alkaen HML varavaltuutettu, valtuustoryhmän jäsen, toiminut mm. liikuntahallien hallituksessa, sote-vara, sote-yksilöjaoston jäsenenä. Olin aiemmin Kanta-Hämeen PS:n puheenjohtaja ja syksystä 2018 alkaen Sinisten puoluehallituksen jäsen ja Hämeen piirin puheenjohtaja. Nyt olen Tawastin Kokoomuksen tiedottaja.

Puolue: Kokoomus

Vaalislogan: Varo halpoja kopioita, valitse siksi ainut, aito ja paras Kari Aaltonen.

Kirjoitus on lyhennelmä Keski-Hämeessä 11.2.2021 julkaistusta esittelystä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut