Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Petri Laine (ps.) ”Pidän tärkeinä peruspalveluita kaupungissa ja maaseudulla”

Tuuloksen ehdokaslistojen ehkä yllättävin nimi on pitäjän entisen kirkkoherra, nykyisin Lammin seurakunnan kappalaisena Tuuloksessa toimiva Petri Laine, joka on ehdolla Hämeenlinnan kaupunginvaltuustoon perussuomalaisten listalta.

–Asun kauniissa ja hiljaisessa kylässä, Tuuloksessa, Hämeenlinnan laitamalla. Hämeenlinnassa sekä kantakaupunki että maaseutu tarvitsevat yhteistyötä ja yrittämistä kehittyäkseen ja voidakseen hyvin. Hyvät kulkuyhteydet, sijainti, turvallisuus ja palvelut ovat hyvä yhdistelmä yrittäjille, ja heitä pitää kaupunkiimme saada, jotta talouden rattaat pyörivät.

Luonto tulee varmasti saamaan yhä tärkeämmän merkityksen matkailussa, ja siinä meillä on paljon hyvää tarjottavaa. Suojellaan ja arvostetaan yhdessä hyviä asioita; luonto on sellainen.

Työ, opiskelu, asuminen, turvallisuus ja terveydenhoito ovat erittäin tärkeä osa hyvinvointia. Massiiviset rakennusprojektit eivät ole kaupungille välttämättömiä. On tärkeää huomioida myös pienemmät asiat osana kokonaisuutta.

Kuntavaalit 2021 Ehdokasesittely

Nimi: Petri Laine

Asuinpaikka: Tuulos

Ammatti: Pastori

Koulutus: Teologian maisteri, aineenopettaja, tuotekehityksen eat

Kuntapolitiikassa: Ei ole.

Puolue: Perussuomalaiset

Vaalislogan: ”Pidän tärkeinä peruspalveluita kaupungissa ja maaseudulla”.