Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Hämeen vaalikone on auki. Löydä oma ehdokkaasi.

Sinikka Lindholm (sd.): ”Hämeen kylät eläviksi”

Lammin uudessa hyvinvointikeskuksessa työskentelevä perushoitaja Sinikka Lindholm (sd.) pyrkii jälleen sosialidemokraattien riveistä päättämään yhteisistä asioista. Edellisen kerran hän oli mukana vuonna 2009, kun valtuusto päätti kuntaliitoksesta. Lindholmn haluaisi nostaa Lammin imagoa, jotta kyliin saataisiin uusia asukkaita.

Olen Sinikka Lindholm, perushoitaja, ja tällä hetkellä työskentelen Lammilla Pellavakodin päivätoiminnassa. Edellisen kerran olen ollut kunnan asioita päättämässä, kun Lammi liittyi Hämeenlinnaan eli 2009.

Sdp-puoluetta olen edustanut koko ajan, ja sitä edustan edelleen. Tällä hetkellä olen Lammin seurakunnan luottamuselimissä mukana.

Hoitajana olen ollut 40 vuotta, joten ikä-ihmisten kanssa työskentely on tuttua. Hyviäkin asioita on tässä ajassa tapahtunut, tosin Lammin vanhainkodin lopetus oli iso juttu. Päivätoimintaa opettelen, Pellavakodissa. Tilat ovat kauniit, ja asiakkaat tyytyväisiä, kun tällaisena korona-aikana edes kerran viikossa pääsevät ”tuulettumaan”, kun kaikki muu on suljettu. Kuntolaitteet, hyvä ruoka ja virkistys pitävät yllä kuntoa ja toimintakykyä. Samoin joillekin saunassa käynti.

Hyvät peruspalvelut, terveys ja koululutus ovat mielestäni kunnan tehtävät ja erittäin tärkeät.

Asun Kostilan kylässä, valitettavasti kylät autioituvat. Hieno asia olisi, että kyliin saataisiin asukkaita. Yhteisöllisyys ja talkoohenki saisivat uutta pontta. Lammin imagon nosto on tärkeää, kaikilla alueilla.

Kuntavaalit 2021 Ehdokasesittely

Nimi: Sinikka Lindholm

Asuinpaikka: Lammi, Kostilan kylä

Ammatti: Perushoitaja

Koulutus: Hämeenlinan sairaahoito-oppilaitos, Apuhoitaja -80

Kuntapolitiikassa: Lammin aikaan kunnan valtuustossa viimeksi 2009

Puolue: Sosiaalidemokraattinen puolue

Slogan: Hämeen kylät eläviksi.