Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keski-Hämeen vaalikone on auki. Löydä oma ehdokkaasi.

Marjo Lindgren (ps.): ”Turvallisuus on perusasia”

Vaalien siirtymisestä huolimatta Keski-Häme jatkaa sovitusti pitäjien ehdokkaitten esittelyä. Sivuillamme julkaistaan vuorotellen esittelyt kaikista niistä lehden ilmestymisalueen pitäjissä asuvista ehdokkaista, jotka lähettivät tietonsa Keski-Hämeen julkaistaviksi 15.2.2021 mennessä.

Pitäjien perussuomalaisten ehdokkaista on tällä viikolla vuorossa Marjo Lindgren, sienestystä ja sotahistoriaa harrastava valmius- ja turvallisuuspäällikkö Eteläisistä.

– Olen perussuomalaisten kuntavaaliehdokkaana kolmella vahvalla tavoitteella: talous, turvallisuus ja hyvinvointi:

Talous

Hämeenlinnan talous on saatava tasapainoon, ja asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen. Kulukuuri on välttämätön, ja se on tehtävä koronasta huolimatta

 Turvallisuus

Turvallisuus on perusasia. Kaupungin rakennusten pitää olla terveellisiä ja turvallisia. Huoltovarmuudesta pitää huolehtia myös pitäjissä. Eteläisis3. sä on jatkuvasti lyhyitä sähkökatkoja, entä jos katko kestää pitkään?

Hyvinvointi

Hämeenlinnaan tarvitaan lisää yrityksiä, yrittäjiä ja veronmaksajia. Keskustan minitonttien sijaan Eteläisten Suttenhaka voisi tarjota vaihtoehtona ison pihan ja lähikoulun.

Kuntavaalit 2021 Ehdokasesittely

Nimi: Marjo Lindgren

Asuinpaikka: Eteläinen

Ammatti: Valmius- ja turvallisuuspäällikkö

Koulutus: Yhteiskuntatieteiden maisteri, laillistettu sosiaalityöntekijä

Kuntapolitiikassa:

Puolue: Perussuomalaiset rp.

Vaalislogan: Talous, turvallisuus ja hyvinvointi