Juha Tuomi (kok.): ”Yhdessä kohti parempaa huomista”

Kuntapolitiikan konkareihin kuuluvalla Juha Tuomella (kok.) on takana poliittista uraa jo kolmelta vuosikymmeneltä. Nuohoojamestarin työstä eläkkeelle siirtyneellä miehellä riittää vielä virtaa pitää huolta yhteisistä asioista.

– Pitäjiin on saatava lisää yrittäjiä, työpaikkoja ja elinvoimaa. Tämä mahdollistuu pitämällä palvelut kunnossa, vauhdittamalla vapaa-ajan asuntojen muuttamista pysyviksi asunnoiksi sekä huolehtimalla, että tietoliikenneyhteyksien kehittäminen ulottuu myös tänne kaupungin laidoille.

Tulevalla kaudella aion edistää kaikin voimin pienjäteaseman saamista Ydin-Hämeeseen. Kierrättämisen ja ympäristöstä huolehtimisen täytyy olla mahdollista myös pitäjissä.

Tuuloksen Paadenkolun hankkeeseen suhtaudun varauksella. Se toisi mukanaan elinvoimaa, mutta suhtaudun varovaisesti ympäristöluvitukseen. Uudet hankkeet eivät saa vaarantaa ympäristöä.

Maaseudulla ymmärretään vielä talkootyön ja lähimmäisen auttamisen merkitys. Itse haluan toimia jatkossakin niin, että pitäjät säilyvät turvallisina ja mukavina paikkoina elää hyvää elämää. Autetaan toisiamme ja huolehditaan heistä, jotka apua tarvitsevat.

Kuntavaalit 2021 Ehdokasesittely

Nimi: Juha Tuomi

Asuinpaikka: Tuulos

Ammatti :Nuohoojamestari, yrittäjä, eläkkeellä

Koulutus: Keskikoulu, erikoisammattitutkinto

Kuntapolitiikassa: Vuodesta 1989, valtuutettu, kaupunginhallituksen jäsen, jätelautakunnan pj

Puolue: Kansallinen Kokoomus

Vaalislogan: Yhdessä kohti parempaa huomista

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut