Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijalta | Kiitos mieleni hyvittäjille

Hauholla tulee hyvä mieli joulun aikaan pitäjällä liikkuessa. Täältä löytyy tekijöitä ja toteuttajia, jotka haluavat tuottaa toisille pyyteettömästi hyvää mieltä ja tuoda valoa pimeyteen.

Eteläisissä ajellessa Eteläisten koulun pihalla oleva koristeltu iso kuusi ilahduttaa, samoin paikallisen yrittäjän tontilla valaistun nosturin nokassa 22 metrin korkeudessa huojuva joulukuusi saa hymyn huulille. Näitä täydentävät yksityisten pihojen kauniit jouluvalot ja koristukset.

Oma lukunsa on Hauhon kirkonkylän joulumetsä ja sen jatko Vanhalle raitille. Hämeen Mokia on toteuttanut joulumetsän vaivoja ja valoja säästämättä. Raitin osalta mukana toteutuksessa on myös Vanhan raitin kyläyhdistys ja asukkaita. Kiitos hyvästä tuulesta, jonka olette saaneet aikaan.

Miksi joku viitsii nähdä näin paljon vaivaa ja kaivaa jopa kuvettaan yhteiseksi hyväksi? Siinäpä kysymys. Ylpeinä Hauhosta voimme kutsua tänne ystäviämme ja tuttaviamme kävelyretkelle ihailemaan joulumetsää ja aistimaan joulun henkeä, pyyteetöntä lähimmäisestä välittämistä ja toisten ilahduttamista.

Hauholla on hyvä, lämmin, hellä mieli jokaisen.