Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lukijoilta | Frisbeegolf - puhe luokkatovereille

Hyvät luokkatoverit!

Minä pidän nyt puheen helposta ja hauskasta lajista nimeltä frisbeegolf. Se on helppo laji, koska sen voi toteuttaa monessa eri paikassa. Se ei ole myöskään kallis laji. Alkuun pääsee hyvin 20 eurolla. Frisbeegolfia voi harjoitella myös kotipihassa. Se on erittäin hyvää ajanvietettä niin yksin kuin kavereiden kanssa, jossa tulee vietettyä aikaa ulkoilmassa. Ainoa mielestäni huono puoli on helposti hukkuvat kiekot.

Vaadinkin nyt, että Lammille saataisiin uusi frisbeegolf rata. Meitä harrastajia on jo lukuisia. Nykyinen kuuden väylän rata on turhan lyhyt ja huonosti hoidettu. Tarvitsisimme lisää mahdollisuuksia, jotta kiinnostus lajia kohtaan säilyisi. Jos uutta frisbeegolf rataa ei ole mahdollista rakentaa tulevaisuudessa, toivoisin, että nykyistä rataa hoidettaisiin huolellisemmin. Samalla esittäisin toiveen opettajallemme, että frisbeegolf tulisi osaksi liikuntatunteja.

Frisbeegolf on kaikille sopiva laji. Se käy niin aikuisille kuin nuorillekin. Siinä tulee paljon ulkoilua sekä luonnossa liikkumista. Kaikille vanhoille ja uusille harrastajille olisi tärkeää säilyttää mielenkiinto lajia kohtaan. Toisen radan saaminen olisi iso kunnia ja apu meille harrastajille. Radan rakentaminen ei ole työlästä eikä kallista, mielestäni emme vaadi liikaa!

Kiitos!

Aapo Tomann, Konnarin koulun 6-luokan oppilas

Konnarin koulun kuudesluokkalaiset ovat pitäneet koulussa puheita, joista on myös yhdessä keskusteltu. Aapo Tomannin puhe on niin onnistunut, ja sen aihe lammilaisille nuorille niin tärkeä, että se haluttiin jakaa myös Keski-Hämeen lukijoiden kanssa.