Isoäidiltä: Hedelmäkakku ja viskikakku ja mutakakku

Kirsti Häppölä on kirjaihminen Tuuloksesta.

Rakastan kakkujen leipomista. Mitä makeampi sen parempi. Viime aikojen suosikkini ovat olleet mutakakku (lasten mieleen), viskikakku (herrojen mieleen) ja hedelmäkakku (kaikkien mieleen). Voin luetella tässä hedelmäkakun ainesosat. Voita, sokeria, munia, kirsikkatölkin lientä, vehnäjauhoja, leivinjauhetta, kirsikoita, mantelia tai hasselpähkinöitä, kookoshiutaleita. Kiinnostuneet löytänevät teko-ohjeita Googlesta tai soittamalla minulle (tai Vaulalle). Alkuohje on Ritva A.:lta. Kirsikkatölkin liemi antaa kakkuun ihanan karvasmantelin häivähdyksen.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Keski-Hämeen sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 € Tilaa 3 kk 4 €/kk Olen jo tilaaja