Mainos

Radio-TV Westerlund tuntee alansa

Laatua, palvelua ja asiantuntemusta – nyt myös verkossa!

Lammilla Radio-TV Westerlundilla on aina osattu palvelemisen jalo taito. Heikki Westerlundin vanhemmat Erkki ja Anja perustivat liikkeen vuonna 1953 Kyllösen taloon. Sillä paikalla sijaitsee nykyään Lammin kirjasto. Isä oli sotainvalidi, mutta koulutti itsensä radiomekaanikoksi ja alkoi korjata radioita sängyssä selällään maaten. Vuonna 1957 valmistui Isolukkarin pellolle oma talo, jossa toiminta jatkuu edelleen.

– Kyllä arvostus heidän aloitukselleen ja vuosien kovalle työlle on mittaamaton, toteaa Heikki Westerlund.

Asiakas on yrityksemme tärkein henkilö

Kauppias Heikki Westerlund on henkilökuntineen panostanut aina asiakkaaseen.

– Perusperiaatteemme on, että asiakkaita ei jätetä pulaan, ja kaikkiin heidän kysymyksiinsä pyritään antamaan vastaus. Asiakas on se, joka tuo meille leivän ja hänestä on pidettävä hyvää huolta. Olemme hyvin kiitollisia lähialueiden asukkaiden ja vuosikymmeniä asioineiden kanta-asiakkaiden lisäksi mökkiläisistä, jotka piristävät kesäisin kaupankäyntiä. Toimitamme laitteet asiakkaalle tarvittaessa aina kotiin tai mökille saakka. Jollemme tiedä jotakin, asia selvitetään, sanoo Westerlund.

Henkilökunnasta osa on ollut töissä jo 40 vuotta, joten tietämystä ja kokemusta löytyy.

– Huollot, asennukset ja kuljetukset olemme ulkoistaneet suurelta osin, mutta verkostomme on siinäkin suhteessa kattava. Asennamme kodinkoneet ja esimerkiksi antennit sekä tarjoamme atk-tukea niin yrityksille kuin kuluttajille. Myös tietokonehuolto kuuluu palveluihimme. Arvostan meidän nykyisiä ja vuosien varrella palveluksessamme olleita loistavia työntekijöitä todella paljon, koska yksin tätä hommaa ei olisi voinut mitenkään pyörittää.

Laaja valikoima myymälässä ja verkossa

– Meiltä löytyy kaikkea ruohonleikkureista erikoisparistoihin ja pesukoneista kananmunankeittimiin. Nokkahuilut, kitarankielet ja rumpukapulat ovat edelleen valikoimissa. Meillä on myös erittäin laaja valikoima valaisimia ja polttimoita.

– Olemme avanneet verkkokaupan, koska tänä päivänä asiakkaat haluavat tutkia tuotteita ja hintoja verkossa. Emme kuitenkaan missään nimessä luovu tästä perinteisestä myynti- ja palvelukonseptista, jota perheyritys nyt toisessa polvessa on Lammilla tarjonnut jo kohta 66 vuoden ajan.

– Aivan koko sortimenttiamme emme verkkoon pysty laittamaan, koska meillä on todella paljon kaikenlaisia ”nippeleitä ja nappeleita” vuosien varrelta, mutta kaikki alan trendit ja päätuotteemme ilman muuta ovat esillä. Verkkokauppa on ikuisuusprojekti, joten uutta tavaraa tullaan lisäämään tiuhaan. Jatkossakin, jos jotain ei löydy – asioitpa myymälässä tai netissä – se tilataan.

– Olemme tähänkin saakka toimittaneet tavaroita ympäri maata ja haluamme tuotteita nyt näkösälle myös verkkoon ja totta kai sitä kautta myös helposti tilattaviksi. Voit tilata tuotteen suoraan kotiin tai myymälästämme noudettavaksi. Esimerkiksi kesäpaikkoihin on pulsaattoripesukoneita kysytty ja toimitettu viime aikoina kovasti, sanoo Heikki Westerlund.

Rukkaset kosiskelijoille

Westerlund ei ole koskaan mihinkään ketjuun suostunut sitoutumaan.

– Kysytty on vuosien varrella monta kertaa, mutta en ole halunnut sitoutua. En koe olevani villi kauppias vaan vapaa kauppias. Voin tilata tavaraa tukkureiltamme ilman ketjun asettamia rajoituksia aivan sen mukaan kuin asiakas haluaa. Vuosikymmenten aikana minulle on muodostunut laaja verkosto tavarantoimittajia, joiden kanssa on ollut joustavaa toimia. Tavarantoimittajien ansiosta edustamme useita eri tuotemerkkejä ja malleja, joten meihin kannattaa ottaa aina yhteyttä, jos jollekin tuotteelle olisi tarvetta, lupaa Westerlund.

Robotti ja akkuleikkurit taitavat nurmikon leikkuun

Tämän hetken kysytyimpiä koneita ovat ruohonleikkurit ja etenkin robottileikkurit.

– Niiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Ne pitävät nurmikon hyvin lyhyenä, tuuheana ja tasaisena sekä lataavat itse itsensä ja toimivat miltei säällä kuin säällä. Kun rajalangat on oikein vedetty, ei robottileikkuri edes karkaile. Puutarhakoneissa tämän hetken sana on akkukäyttöisyys. Stiga on tuonut markkinoille akkukäyttöisiä työnnettäviä, itsevetäviä ja jopa päältä ajettavia leikkureita, polttomoottorikäyttöisten yhä säilyttäessä suosionsa.

Akkuleikkureiden myynti on kuitenkin kahden viime vuoden aikana kasvanut hyvää vauhtia. Ne ovat helppokäyttöisiä, ekologisia, hiljaisia sekä teholtaan samaa luokkaa kuin polttomoottorileikkurit ja niiden leikkuujälki Stigan Multiclip – silppuamistekniikalla on hieno. Hintaerokaan ei enää ole niin merkittävä, koska kannattaa muistaa, että akkuleikkuri ei syö bensaa eikä öljyä eikä kaipaa mitään vuosihuoltoja. Ja käynnistys toimii helposti nappia painamalla.

− Ruohonleikkurit kuten muutkin tuotteemme löydät myymälästämme ja uudesta verkkokaupastamme. Tarvittaessa edullisesti kotiin toimitettuina!

Radio–TV Westerlund Oy

Mommilantie 10B, 16900 LAMMI

Puh. (03) 633 22 09

Avoinna: ma-to 8.30-17, pe 8.30-18, la 9-14

www.westerlund.tv

Tämä artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Radio–TV Westerlundin kanssa.

Artikkeli on julkaistu Keski-Hämeen kesälehdessä 6.6.2019.