Mainos

Keski-Hämeen kestotilaajana saat rahanarvoisia etuja!

Kestotilaajana saat käyttöösi ESApassin, joka on Keski-Hämeen, Etelä-Suomen Sanomien ja Itä-Hämeen kestotilaajien yhteinen etukortti. ESApassilla saat käyttöösi monipuolisia etuja, joita hyödyntämällä säästää silkkaa rahaa.

Kestotilaajana voit tehdä esimerkiksi tilapäisen osoitteenmuutoksen tai jakelunkeskeytyksen maksutta. Lisäksi hyvitämme keskeytysaikasi ajallisesti lisäämällä keskeytyspäivät laskutuskautesi loppuun. Saat myös perhe- ja markkinailmoitukset aina 50 % alennuksella.

Ympäri vuoden voimassa olevien etujen lisäksi yhteistyökumppanimme tarjoavat ESApassilla vaihtuvia etuja tuotteista ja palveluista. Ajankohtaisista eduista ilmoitamme lehdessä. Kaikki voimassa olevat ESApassiedut löydät aina myös verkosta täältä (https://oma.media.fi/keski-hame/edut/). Sivulle löydät myös valikon kautta valitsemalla Tilaajille à Kestotilaajan edut.

Seuraa postiasi ja ota talteen ESApassi

Kestotilaajan etujasi pääset hyödyntämään ESApassilla, jonka postitamme sinulle suoraan kotiisi tammikuun loppuun mennessä. Verkon asiointipalveluissa tunnistamme kestotilauksesi, kun kirjaudut sisään Mediatunnuksella.

Jos ESApassisi katoaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin postitamme sinulle uuden.

Milloin olen oikeutettu kestotilaajan ESApassietuihin?

Mikäli sinulla on voimassa oleva Keski-Hämeen jatkuva tilaus, olet oikeutettu tilaajaetuihimme. Myös jatkuva digitilaus oikeuttaa tilaajaetuihin

Jos olet määräaikaistilaaja, et ole oikeutettu kestotilaajaetuihin, mutta voit siirtyä milloin tahansa kestotilaajaksi. Määräaikaistilaajat voivat myös luoda itselleen Mediatunnuksen ja hyödyntää näin verkosta löytyvät tilaajan itsepalvelut.