Mainos

Kaikki tarvitsemasi pankkipalvelut joustavasti Lammin Säästöpankista

Askarruttaako pankkiasioiden hoito, mietityttääkö oma terveys ja pysytkö kartalla digitaalisessa maailmassa?

Lammin Säästöpankin senioriasiakkaana et jää yksin. Tarjoamme vaivatonta ja nopeaa pankkipalvelua silloin, kun sitä tarvitset.

Kysyimme ideoita helpompaan pankkiasiointiin senioriasiakkailtamme ja kehitimme uuden palvelukokonaisuuden heidän toiveidensa mukaisesti.

Tarjoamme nyt senioriasiakkaillemme kattavaa pankkipalvelukokonaisuutta yhdellä kuukausimaksulla, johon kuuluu mm. Seniorin oma kuumalinja 050 511 0061, joka palvelee arkisin klo 10-16.30. Kokonaisuuden mukana saa myös rahanarvoisia etuja arkea helpottamaan yhteistyökumppaneiltamme, johtaja Sari Reunanen kertoo.

Digipalveluita ja huolenpitoa senioreille

Kumppanimme DNA tarjoaa senioriasiakkaillemme etuhintaan digipakettia sisältäen tablettitietokoneen ja verkkoliittymän, jolla pankkiasioiden hoitaminen onnistuu näppärästi. Pankki auttaa paketin käyttöönotossa.

Myös terveyspalvelut kiinnostavat senioriasiakkaitamme ja tähän ratkaisun tarjoaa kumppanimme Lääkärikeskus Aavan etähoitopalvelu Aava Luotsi, toteaa Sari Reunanen.

Lisäksi Sp-Kodit Hämeenlinnassa, Lammilla, Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Klaukkalassa auttavat kodinvaihdon ollessa ajankohtaista ja tarjoavat mm. ilmaisen arviokäynnin sekä alennusta välityspalkkiosta.

Käteistä turvallisesti postilähetyksenä

Käteistä saa nyt ilman pankkikorttia. Käteistilaus voi olla 200-2000 euron suuruinen.

Toimitamme käteisen turvallisesti, postivakuutettuna lähetyksenä asiakkaan valitsemaan Postin toimipisteeseen, josta lähetyksen voi noutaa, kertoo Sari Reunanen.

Käteistilauksen voi tehdä asiakaspalveluumme, josta saa myös lisätietoja.

Sujuvaa asiointia ilman konttorissa käyntiä

Pankkiasioita voi hoitaa aina ja erityisesti nyt koronavirusepidemian aikana kätevästi myös ilman konttorikäyntiä – sen mahdollistaa monipuoliset ja luotettavat digipalvelumme, jotka tuovat pankin vaikka kotisohvallesi.

Suosittelemme asiakkaitamme hoitamaan pankkiasioitaan ensisijaisesti sähköisesti itsepalvelukanavissa kuten automaateilla, puhelimitse sekä mobiili- ja verkkopankissa ja käyttämään mieluiten korttimaksamista käteisen sijasta mahdollisuuksien mukaan.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa.

Säästöpankki

Lammin Säästöpankki | saastopankki.fi/lamminsp | @Lamminsp

Asiakaspalvelu puh. 010 441 7000* MA-PE 8-22, LA 10-14

* Puhelujen hinnat 010-numeroihin: 8,35 snt/puhelu + 16,69 sent/min (alv 24%) soittaessa kotimaan lanka- ja matkapuhelinliittymistä.

Tämä artikkeli on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lammin Säästöpankin kanssa. Artikkeli on julkaistu Keski-Hämeessä 29.4.2020.