Hauhon, Hämeenkosken, Lammin ja Tuuloksen tilattava paikallislehti ilmestyy torstaisin.

Lähetä tiedote seurapalstalle!

Keski-Hämeen Seurapalstalla julkaistaan veloituksetta yhdistysten omille jäsenilleen tarkoittamia lyhyitä tiedotteita. Virallisia kokouskutsuja, yleisötapahtumien ilmoituksia tai muuta mainontaa ei julkaista.

Tiedotteet voi lähettää kirjoittamalla tiedotteen sisältö alla olevaan tilaan tai lähettämällä sähköpostiin seurapalsta@keski-hame.fi. Käytä kirjoittaessasi normaalisti isoja ja pieniä kirjaimia, älä kirjoita pelkillä isoilla kirjaimilla! Saman viikon lehteen ehtivät tiedotteet, jotka ovat perillä viimeistään tiistaina klo 12 (huom. poikkeavat ilmestymispäivät, jolloin dead line on maanantai klo 12).

Liitä mukaan yhteystietosi, josta sinut tavoittaa toimistoaikana, muuten emme voi julkaista tiedotetta. Keski-Hämeellä on oikeus lyhentää ja muokata tiedotetta. Julkaisemme tiedotteen vain kerran, ellei tiedotetta ole pyydetty jatkuvana. Jatkuvan, toistaiseksi joka viikko julkaistavan tiedotteen katkaiseminen on lähettäjän vastuulla. Keski-Häme ei vastaa mahdollisista seurapalstan virheistä.


Tiedotteen sisältö: *
Nimi: *
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero: *
Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä!Palveluhakemisto


Osta näköislehti!


Osta näköislehti!


Linkit


Hämeenlinnan kaupunki

Lammin Yrittäjät

Hauhon Yrittäjät
Hauho-Seura ry

Lammin Osuuspankki

Lammin Säästöpankki

Oma Säästöpankki

Etelä-Hämeen Osuuspankki

Suomen Paikallismediat